Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul firmelor de exercițiu (ediția a V-a)

Astăzi (miercuri), la C.T. „Traian Vuia”

Târgul firmelor de exercițiu (ediția a V-a)

Managerii firmelor de exercițiu de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea și-au lansat, astăzi (miercuri, 8 decembrie 2010), activitatea firmelor de exercițiu, în cadrul tradiționalului târg, găzduit de sala de sport a colegiului.

Un asemenea eveniment produce multă bucurie, având un impact pozitiv și pentru restul liceenilor, mulți regretând că nu au onoarea de a îmbrăca ținutele de gală ale colegilor, de a amenaja un stand, de a găti bucate alese și a le expune în fața camerelor de luat vederi (deși, fie vorba între noi, televiziunile nu s-au prea călcat în picioare pentru mediatizarea evenimentului, spre regretul zecilor de manageri dornici de afirmare și publicitate pe „sticlă”). Ca totdeauna, târgul a fost privit și primit cu aceeași deschidere și responsabilitate de conducerea colegiului, în frunte cu directorul său, prof. Dorel Șaitoș și prof. Adriana Petrică – director adjunct, de profesorii îndrumători: Alina Cotca, Ioana Boroș, Gabriela Popa, Edina Csapo, Silvia Mateaș, Daniela Popa și Daniela Avram, de inspectorul de specialitate, prof. ing. Florian Mieluț (reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Bihor), nelipsit de la astfel de manifestări de ținută și de importanță instructiv-educativă. Mobilizarea generală exemplară și implicarea responsabilă, dublate de dăruirea competitorilor au dus la o reușită sută la sută a manifestării, cu toate micile neajunsuri din debutul lansării. Spre încântarea și prestigiul gazdelor, o seamă de agenți economici, parteneri de la firmele reale (mamă) orădene, au onorat evenimentul, între care dna Greta Nemeș - manager al S.C. Danessa S.R.L. și dl Cătălin David - manager al S.C. Davidsign S.R.L., conferindu-i astfel o greutate și importanța pe care o merită și în rândul mediului de afaceri și al comunității în genere. Așa încât, un simplu „joc” De-a firmele de exercițiu devine de la an la an un eveniment bine primit și  privit cu simpatie de nenumărați economiști și oameni de afaceri.   
La a V-a ediție a târgului, vorbim de șapte firme preluate (reluate, fiind înființate în anii precedenți) și de una nou înființată, unele cu renume internațional, precum F.E. „Paradis Vuia” care a produs furori și a adus un capital de imagine internațională colegiului și județului, cu cele două premii internaționale obținute la târgul de la Zagreb, în 2008 (de: Ioana Criste, Valentina Bochiș, Denisa Cotuna, Incze Ioana și Mădălina Oros  - coordonate de prof. Adriana Petrică, Marieta Pop și Gabriela Goina).
La masa distinsului prezidiu, în rândul juraților, a membrilor juriului, au luat loc, cu multă mândrie, managerii generali ai firmelor de anul trecut: Alina Crișan și Patricia Porumb (din XII C), Aldagisa Lascu și Ligia Perțe (din XII D), Zsebe Erika, Szabo Brigitta și Koszta Laszlo (din XIII D și G), alături de greii juriului, inspectorul școlar Florian Mieluț, directorii colegiului (Dorel Șaitoș și Adriana Petrică) și prof. Marieta Pop...
Câștigătorii celei de-a cincea ediții a târgului   
Cel mai bun stand : F.E. „Black Pearl” SRL – coord. prof. Edina Csapo – 12 E cu activitate de alimentație publică, respectiv restaurant.
Cel mai bun catalog : F.E. „Tom și Jerry” SRL - coord. prof. Ioana Boroș – 11 C – cu activitate de grădiniță privată
Cea mai bună prezentare :  F.E. „Bon Apetitte” SRL – coord. prof. Alina Cotca – 11 D – cu activitate de comerț cu produse zaharoase.
Cele mai bune materiale promoționale :  F.E. „Fantasy” SRL – coord. prof. Daniela Avram – 11 D – cu activitate de pensiune.
Cea mai bună ținută : F.E. „Paradis Vuia” SRL – coord. prof. Gabriela Popa -  11 C – cu activitate de comerț și închiriere îmbrăcăminte de ocazie.
Cele mai bune abilități de comunicare la stand : F.E. „Vuia World Travel” SRL - coordonator prof. Silvia Mateaș – 11 D – cu activitate de agenție de turism.
Cea mai bună siglă : F.E. „Think Pink” SRL - coord.prof. Daniela Popa – 12 D – cu activitate de recreere și divertisment.
PREMIUL CEL MARE - Cea mai bună firmă : F.E. „Student’s Design” SRL - coordonator prof. Gabriela Popa – 11 C – cu activitate de design și amenajări interioare.
Prezentatorii evenimentului au fost Lioara Ciugudean (din a XII-a C) și Octavian Danciu (a XII-a D), iar reporterii de „război”, Gabriela Popa și Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze (101 poze), accesați Galeria foto: Târgul firmelor de exercițiu (ediția a V-a).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 9 decembrie 2019