Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Moș Crăciun însoțit de „mascați” a coborât pe frânghie pentru a ajunge mai repede cu cadourile la copiii polițiștilor bihoreni

Miercuri

Moș Crăciun însoțit de „mascați” a coborât pe frânghie pentru a ajunge mai repede cu cadourile la copiii polițiștilor bihoreni

Miercuri, 22 decembrie 2010, în sala mare de festivități a Inspectoratului de Poliție al județului Bihor, copiii polițiștilor bihoreni l-au primit cu uimire și încântare chiar pe Moș Crăciun!

Respectând tradiția, și în acest an, evenimentul a fost organizat de I.P.J. Bihor cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Bihor, Asociației internaționale a Polițiștilor (I.P.A.) – Regiunea 1 Bihor și al Asociației Sportive „Dinamo”.
În lungul său drum pe la toți copiii cuminți, Moșul s-a oprit să se odihnească preț de o oră alături de copiii cadrelor din I.P.J. Bihor. Și pentru că nu a găsit un horn pe acoperișul noului sediu al Poliției bihorene, Moșul a fost ajutat de „mascați”, luptătorii Serviciului de intervenție rapidă și și-a făcut o intrare spectaculoasă, direct pe frânghie, de la etajul sălii de festivități, surpriză apreciată cu aplauze îndelungi, atât de cei mici, cât și de cei mari.
În cadrul evenimentului, Corpul Național al Polițiștilor Bihor a premiat trei dintre cei mai merituoși copii ai polițiștilor bihoreni, respectiv pe Radu George Gug, practicant al dansului sportiv, component al Lotului național de dans sportiv al României, câștigător al locului I la un concurs internațional de profil la categoria 6 – 11 ani și al locului al III-lea la Campionatul național de dans sportiv, la categoria 10 – 11 ani, care de altfel, alături de partenera sa de dans, Andrada Popa, a oferit un cadou celor prezenți, dansând în cadrul spectacolului. Au fost premiați, de asemenea, Valentina Derecichei, câștigătoare a locului I la Concursul național de evaluare în educație la limba și literatura română, desfășurat în luna octombrie 2010 și George Popovici, câștigător al locului al III-lea la un concurs internațional de cultură generală, desfășurat în luna noiembrie 2010.
Totodată, Natalia Selegean, agent de poliție în cadrul Poliției municipiului Oradea și cursantă la secția „canto – muzică ușoară” a Școlii de Arte „Francisc Hubic” din Oradea, a interpretat colinde și cântece specifice sărbătorilor de iarnă.
 În cadrul evenimentului, polițiștii bihoreni au primit vizita Corului Bisericii Ortodoxe din Vadu-Crișului, colindele interpretate accentuând spiritul sărbătorilor de iarnă, care a definit întregul eveniment.
Și pentru că Moșul nu se dezminte niciodată, toți copiii au plecat mulțumiți, fiecare primind un cadou din tolba plină cu daruri a bunului Moș Crăciun. (Alina DINU)

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019