Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Câștigătorii Concursului de desene „Natura, prietena mea”

Concursul național „Să ocrotim natura”

Câștigătorii Concursului de desene „Natura, prietena mea”

La Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, a avut loc, joi, 12 mai 2011, în Centrul de documentare și informare al școlii, activitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare ale Concursului de desene „Natura, prietena mea”, din cadrul Concursului național „Să ocrotim natura”.

Au fost premiate 46 de lucrări dintre cele peste 220 trimise de elevi din toată țara, organizatorii fiind realmente încântați de numărul, dar, mai ales de calitatea lucrărilor elevilor participanți la concurs. Printre câștigători se numără atât elevi din județul Bihor (din Aleșd, Belfir, Bratca, Budureasa, Gepiu, Gurbediu, Nojorid, Oradea, Rîpa, Rieni, Salonta și Vașcău), cât și din București și din județele: Argeș, Bacău, Brașov, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Mureș, Timiș și Tulcea. Printre invitații la festivitate s-au numărat primarul comunei Tinca - dl inginer Teodor Coste, directorul tehnic al Direcției Silvice Bihor - dl inginer Teodor Suciu și dl inginer Madear Moisa Tudorel - șeful Ocolului Silvic Tinca. Fiecare invitat a adresat cuvinte de apreciere la adresa elevilor participanți și a profesorilor coordonatori, îndemnându-i pe aceștia să continue ceea ce au început, pentru a sensibiliza opinia publică, cetățenii țării, să aprecieze și să ocrotească frumusețile și bogățiile date de natură. Doamna director a liceului, prof. Viorica Madear - coordonatoarea proiectului, alături de dra prof. Daniela Frese, au descris pe scurt activitățile proiectului, după care s-au înmânat diplome elevilor din școală prezenți la activitate.
Câștigătorii… pe clase!
Câștigătorii Concursului național de desene cu tema „Natura, prietena mea” sunt următorii:
La clasa I - premiul I : Vereș Claudia din localitatea Bratca, premiul II - Luncan Laviniu din Nojorid, premiul III - Velici Rebeca din Timișoara, iar mențiuni: Moldovan Cristian din Tinca și Dumitrana Delia din Pitești, județul Argeș.
La clasa a II-a - premiul I - Budura Bogdan din Oradea, premiul II -  Ciubota Bogdan din Rieni, premiul III - Novac Claudia din Bratca, mențiuni: Mușet Alexandra din Vașcău și Bodiu Cătălina din localitatea Buciumeni, județul Dâmbovița.
La clasa a III-a – premiul I a fost obținut de eleva Pîslaru Ana-Maria din București, premiul II - Demian Alexandra din Rîpa, jud Bihor, premiul III - Socoșan Maria din Belfir, iar mențiuni Sarca Izabela din Nojorid și Sălăjan Denisa din Tinca.
La clasa a IV-a - premiul I - Guț Sebastian din Tinca, premiul II - Ienciu Elena din Vașcău, premiul III - Balș George din Rieni, iar mențiuni: Bortiș Cătălin din Tinca și Blidar Ionuț din Rîpa.
 La clasa a V-a, lista premianților este următoarea: Maga Patricia din Nojorid – premiul I, Constantinescu-Albert Cosmina din Iași - premiul II, Muller Andreea din Tinca - premiul III, iar mențiuni - Purtan Antoniu Isac din Tinca și Bercea Alexandru din Aleșd.
 La clasa a VI-a, premiul I a fost câștigat de eleva Ciuciu Claudia din Gurbediu, premiul II - Harna Adelina din Rieni, premiul III - Micula Daiana din Rieni, mențiuni: Mladin Ioana din Gurbediu și Ilaș Mădălina din Gepiu.
La clasa a VII-a - premiul I – Dragmea Andreea din localitatea Grădinari, județul Giurgiu, premiul II – Pavel Marina din localitatea Beștere, județul Tulcea, care a primit și mențiune, participând cu două desene; premiul III – Koteleș Johanna din Tinca, mențiune - Dumitrache Codruț din localitatea Rucăr, județul Argeș.
La clasa a VIII-a - premiul I - Tamaș George din Tinca, premiul II - Hagiu Alexandra din localitatea Beștere, județul Tulcea, premiul III - Goina Oana din Budureasa, mențiuni: Vincze Cristian și Burcău Andreea din Tinca.
La liceu - premiul I eleva Gliga Anca din localitatea Gurghiu, județul Mureș, premiul II - Gavriș Manuela din Oradea, premiul III – Cociubei Lavinia din Salonta,  mențiuni: Popa Alexandra Teodora și Unchiș Alexandru din Tinca și  Iordache Mădălina din Târgu Ocna, județul Bacău. (Mădălina Madear)
Felicitări organizatorilor!
Vă felicităm pentru publicarea câștigătorilor!
De obicei, organizatorii concursurilor "se spală pe mâini" comunicând un bilanț sec, un număr total de premii, fără ca cititorii să cunoască cine sunt de fapt câștigătorii...
Iată un exemplu (de nota 10) de cum se finalizează un concurs, făcând cunoscute numele câștigătorilor (inclusiv localitatea)! - Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Câștigătorii Concursului de desene „Natura, prietena mea”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 24 februarie 2020