Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Avem ce învăța de la un lider și formator de campioni!

Dlui profesor Virgil Matei - Premiu de excelență!

Avem ce învăța de la un lider și formator de campioni!

Timp de șase săptămâni, dl profesor Virgil Matei (director adjunct al Grupului Școlar Industrial din Șuncuiuș) ne-a ținut în priză și în șah cu concursul cu premii „Să învățăm să circulăm corect!”, găzduit de ovidan.ro și revista OviDan.

Ieri (miercuri, 15 iunie 2011), în Cabinetul de documentare și informare al Colegiului Național „Iosif Vulcan”, a avut loc premierea câștigătorilor concursului.
În stil de mare lider al unor elevi campioni județeni (și nu numai) la concursurile de circulație, dl profesor Virgil Matei a pregătit premii peste toate așteptările: câte trei premii I, II și III, constând în cupe, medalii, diplome și bani, la fiecare din cele nouă premii, diplome și medalii pentru concurenții liceeni reprezentativi și diplome de recunoștință pentru dascălii care au îndrumat și mobilizat elevii...
Pentru modul admirabil în care a organizat, desfășurat și finalizat acest concurs, se cuvine să-i acordăm distinsului profesor Virgil Matei Premiul de excelență, cu felicitări și mulțumiri!
Din partea gazdelor, am fost onorați de prezența la festivitate a doamnei profesor Kosa Andrea – consilierul educativ, și a elevilor din clasele I A (prof. Maria Donca) și a II-a B (prof. Marioara Dronca).
Domnul profesor a felicitat concurenții pentru variantele de răspuns selectate la cele 15 întrebări. Elevul Pentea Nicholas de la C.N. „I. Vulcan” (clasa I A) avea să obțină cel mai mare punctaj din concurs (14 răspunsuri corecte din 15).
Celelalte două premii I (cu cupe și medalii de aur, diplome și bani) au fost cucerite de Ratan Luca Răzvan și Puie Mircea; pe locul al doilea s-au clasat: Popovici Gheorghe Octavian, Mesaroș Mihai Alexandru și Luncan Ștefania (premiați cu cupe, diplome, medalii de argint și bani); pe locul al III-lea, s-au situat, la egalitate de puncte, șapte concurenți. În urma tragerilor la sorți, trei au obținut cupe, medalii de bronz, diplome și bani (Popa Andrada, Moise Bianca Paula și Clonda Ana), iar ceilalți patru, mențiuni (diplome – locul III: Rusca Eduard, Buzle Marcus, Pipa Sergiu și Vasile Ioana). Toți premianții sunt elevi ai Colegiului Național „Iosif Vulcan”. Diplome de participare (cu medalii) au obținut liceenii: Alexandra Filimon – de la Liceul Teologic Baptist „Emanuel” și Csillag Mihai Cristian – de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, precum și elevii Ruxandra Soltănel și Casian Stirbe (de la Școala „Dacia”); 20 de diplome de participare au obținut: elevi din clasele a IV-a D, a IV-a A și a III-a A, de la C.N. „I. Vulcan”, iar diplomele de recunoștință au fost acordate profesorilor: Maria Donca, Adriana Puie, Angela Clonda, Diana Zlibuț și Georgeta Tifor.
Domnule profesor Virgil Matei, vă mulțumim pentru lecția pe care ne-ați dat-o în organizarea și premierea câștigătorilor. Vorba unei doamne profesor: „Elevii noștri sunt obișnuiți ca de la concursuri să se aleagă doar cu diplome! La așa ceva nu ne-am așteptat. Se vede clasa de lider de campioni a domnului profesor Virgil Matei! Felicitări!” Am citat-o pe doamna profesor Adriana Puie. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Avem ce învăța de la un lider și formator de campioni!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 30 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!