Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Targ internațional de bunuri de larg consum (ed. a II-a)

Între 22 și 25 septembrie, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea

Targ internațional de bunuri de larg consum (ed. a II-a)

TOP PRESS – media, pr & events – are plăcerea să vă invite la TOP EXPO 2011 – târg internațional de bunuri de larg consum;

evenimentul pe care îl considerăm cel mai complex din seria târgurilor și expozițiilor organizate din 2009 până în prezent. TOP EXPO 2011 se desfășoară între 22 și 25 septembrie 2011, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea.
TOP EXPO a fost gândit ca un târg generalist și își propune, pe lângă susținerea mediului de afaceri local, regional și național, deschiderea spre noi colaborări cu parteneri de afaceri din străinătate, creșterea segmentului de vânzari, dezvoltarea unor parteneriate durabile (pe plan intern și internațional), precum și susținerea și comunicarea în piață a brand-urilor participante. La această ediție a târgului de bunuri de larg consum își anunță participarea peste 30 de firme expozante din Ungaria, din diverse domenii de activitate, care își vor expune oferta într-un pavilion special dedicat agenților comerciali din țara vecină.
TOP EXPO 2011 a ajuns la ediția a II-a și reunește în același eveniment standuri de prezentare ale unor firme românești și maghiare cu diverse domenii de activitate: construcții, amenajări interioare și exterioare, ambient și design, mobilă, imobiliare, automoturisme, autoutilitare, utilaje, îmbrăcăminte, produse alimentare, servicii și lista rămâne deschisă. Târgul este gândit pe zone, în funcție de domeniul expus și are o suprafață mare de expunere, atât în interiorul cât și în exteriorul Sălii Sporturilor. În perimetrul delimitat de Biserica Ortodoxă și Casa Tineretului, vom desfășura un târg alimentar, unde vizitatorii vor putea cumpara produse alimentare, tradiționale și vor putea consulta oferta celor mai importante supermarket-uri. În cadrul târgului alimentar vor fi amplasate terase restaurant cu specific românesc și unguresc, unde orădenii se vor putea relaxa și vor putea degusta din delicioasele preparate culinare ale bucătarilor prezenți. Pe scena amplasată în acea zonă, vor urca ansambluri și formații de muzică ușoară și populară deopotrivă, pe parcursul celor patru zile de târg. Pe holul Sălii Sporturilor, vizitatorii vor putea găsi standuri cu vânzare cu amănuntul – articole vestimentare, apă minerală, cafea, vinuri, produse de uz casnic și multe altele. în interiorul sălii, pe suprafața de joc se vor amplasa standuri ale celor mai importanți agenți economici din zonă, care vor expune decorațiuni, mobilier, uși de interior sau porți de garaj, ferestre, parchet, instalații, centrale termice, pompe de căldură, sisteme de supraveghere, gresie și faianță. Tot aici se va găsi oferta celor 30 de firme din Ungaria, într-un pavilion expozițional special construit.
Printre companiile reprezentative prezente la această ediție a târgului amintim: OBI, SELGROS, 3G, DACARDI, PORCELANOSA, TECHNOVA,  AMBIENT INSTAL, KNORIMPEX, DACARTO, TERMOFLUX, TERMOLINE, STAR DÉCOR, EUROBAC, TRIAMOB, DUSA DOOR sau PLUS ENERGY.
Partenerii evenimentului sunt: Primăria Oradea, Camera de Comerț și Industrie Bihor și Koros Trade Ungaria.
Pentru rezervări de spații expoziționale, nu ezitați să ne contactați. E-mail: office@toppress.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Telefon: 0722/394.390 (Mihai Dacin)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020