Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Balul bobocilor pedagogiști

Vineri, la “No Problem”, a cântat Morandi

La Balul bobocilor pedagogiști

Vineri (26 octombrie), o zi deosebită pentru elevii Liceului Pedagogic “Iosif Vulcan” din Oradea – sărbătoarea bobocilor -, avându-l ca invitat pe Morandi (și trupa sa).
Înaltele titluri de Miss și Mister boboc au fost cucerite de Alina și Bogdan.

MTV Pedagogical Awards
Grație organizatorilor (prof. Adriana Metea, consilier educativ, și CameliaTrusmei, președintele Consiliului elevilor), cinci perechi de boboci pedagogiști au fost nominalizate, în premieră mondială, la MTV Pedagogical Awards, de popularizarea lor și a evenimentului îngrijindu-se prof. Kosa Andrea, care a creat minunatul poster, pe care citim: “Mergi cu încredere în direcția visurilor tale!”
Bobocii au intrat perechi-perechi pe covorul roșu, s-au prezentat în chip original, și-au etalat hobby-urile, au participat la cele șase probe, iar în final, juriul (prezidat de prof. Simona Martin, directorul liceului) a deliberat după cum urmează: titlurile de Miss și Mister boboc - Alina Dungaru și Bogdan Benchiș; premiul I – Alexandra Șandor și Sergiu Anca; premiul II - Casandra Pașca și Andrei Gal; premiul III – Delia Ungur și Cătălin Horga; premiul de popularitate – Greta Fiko și Mark Dobrondi.
La un liceu de artiști, cu mai mulți sponsori pe metru pătrat decât boboci pe scenă, pretențiile au fost mari, iar show-ul pe măsură. Am admirat ținutele superbe, demne de MTV Pedagogical Awards, rochii de mireasă, rochii de gală. Ne-au surprins în mod plăcut ținutele țigăncilor și comportamentul lor rafinat, la fel ca și stilul nou de jurizare cu prezentarea notelor la vedere după fiecare probă (mai puțin nota acordată de președintele juriului, care rămâne secretă).
De la Bizar la Morandi
Din “pleiada” artiștilor prezenți la eveniment, i-am reținut pe membrii trupei Bizar – ca deschizători de drumuri, Vulkanic Style, care sunt departe de ceea ce era odinioară trupa pedagogistă Vulcanic Style, Bogdan Opriș și Miss-a Bizar, precum și Anca Jurjuț, o viitoare “Florică” a Bihorului.
Când a ieșit Morandi la interval cu trupa sa de “lăutari” și “cadâne”, toată orânduiala s-a stricat, admiratoarele simțindu-se în al 9-lea cer, parcă pluteau agățate de mobilele care fluturau deasupra capului, dorind să imortalizeze momentele și pe idolul lor. Show-ul a fost total, greu de descris, chiar și din rândul întâi, unde erai sufocat de fanii Morandi! (Ovi Dan)
P.S. pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La Balul bobocilor pedagogiști.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 20 octombrie 2019