Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Balul bobocilor economiști

Vineri, 23 noiembrie 2007

Balul bobocilor economiști

Zece perechi de boboci economiști de nota 10, organizatori inspirați, sponsori generoși, pirați nervoși, aflați în căutarea comorii, sclavi puși în lanțuri, atmosferă de mare bal-mare, public numeros, fani înrăiți, toate, vineri seara, la Balul bobocilor de la Colegiul Economic ”Partenie Cosma” din Oradea, pe scena discotecii “No Problem”.
Comoara a fost găsită de sclavi, și împărțită lor. Cei mai norocoși și mai frumoși s-au dovedit a fi Georgiana Cristea și Bogdan Platona - desemnați Miss și Mister boboc.

Pirații din Caraibe
Dacă anul trecut, balul economiștilor a fost rupt parcă din “O mie și una de nopți”, la ediția din acest an, Doris Hașegan și Florin Curtean (“pirații” microfonului) și actorii marelui bal ne-au prezentat un episod palpitant în care adevărații pirați își pun sclavii (bobocii economiști) să caute comoara de pe insulă, potrivit hărții deținute de Doris și Florin, și indiciilor furnizate de organizatori (prof. Mihaela Papp, Mihaela Corinteac, Lavinia Koteles, și diriginții claselor a XI-a: Camelia Pașca, Areta Barnoș, Gavril Bozga, Florica Bara, Ileana Popa, Ramona Beiușanu și Kele Tunde). Pentru a ajunge la indicii (probele practice), bobocii au avut de răspuns (în scris) la cinci întrebări (într-un minut). La primul indiciu, fetele au avut de scos (în 30 de secunde) cât mai mulți sâmburi din măsline; la următorul indiciu, băieții au avut de înșirat macaroane pe un fir de nailon (tot în 30 de secunde). Între cele două probe, trupa de dans a școlii a “făcut curățenie” pe ritmuri hip hop, iar manechinele și-au prezentat ținuta vestimentară (de pe insulă). Următorul indiciu a însemnat pentru bobocii- sclavi proba de dans, urmată de un moment artistic pe aceeași temă (dans cu panglici, și dans de societate). Într-un număr special de inventivitate și originalitate, bobocii au călătorit în timp o mie de ani, aterizând pe scenă în ținute și situații șocante, după cum i-a ajutat imaginația pe fiecare. Momentul s-a constituit astfel într-un adevărat regal al scenetelor, condimentat din plin cu aplauze din partea susținătorilor. Cu gândul la comoară, unii pirați reiau lupta în pași de dans, iar șase artiști se străduiesc, și reușesc să aprindă spiritele cu câteva piese muzicale dansante. Între timp, juriul deliberează, iar lada cu comoara este adusă pe scenă.
Prietenia – cea mai de preț comoară!
Lupta se sfârșește, pirații își abandonează armele în fața lăzii. Cu toții acceptă să renunțe la comoară în favoarea prieteniei, iar comoara este împărțită sclavilor, câștigătorii ei de drept și de fapt (astfel că toți cei 20 de boboci s-au înfruptat din comoară). Premiile mari însă au fost adjudecate de Camelia Mureșan - Cosmin Ardelean (IX C – câștigătorii premiului de popularitate), Bianca Bot – Cosmin Fritea (IX F – premiul III), Petra Blaga – Adrian Cojocariu (IX D- premiul II), Georgiana Cristea și Bogdan Platona (IX A – locul I, Miss și Mister boboc).
Economiștii au confirmat din nou. Profesioniști și artiști, plini de calități, ei așteaptă cu optimism confruntarea finală, deciși fiind să rămână în frunte! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (175 de poze), accesați Galeria foto: Balul bobocilor economiști.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020