Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Sunteți frumoși la suflet și vă doresc să rămâneți așa!”

Ultimul sunet... pentru clasele a VIII-a de la Șc. nr. 11

„Sunteți frumoși la suflet și vă doresc să rămâneți așa!”

Vineri dimineața (15 iunie 2012), la ultimul sunet de clopoțel, absolvenții claselor a VIII-a de la Școala cu clasele I-VIII nr. 11 din Oradea au coborât în curte prin tunelul de trandafiri creat de colegii lor din a VII-a.

După mesajele adresate de conducerea școlii și înmânarea cheii, toate baloanele colorate pe care le purtau în mâini și-au luat zborul așa după cum și ei își vor lua zborul spre alte școli de soare pline!
„E o zi specială pentru voi, ziua în care vă semnați viitorul, plecând din școala voastră dragă spre alte școli pentru care ați optat. Sunteți frumoși la suflet și vă doresc să rămâneți așa! Să reprezentați cu succes școala pe care ați absolvit-o. Noi suntem mândri de voi, iar voi să ne faceți cinste acolo unde veți merge!
„Munca de dascăl nu se sfârșește la ușa clasei!”
Dragi colegi profesori, mesajul meu este de respect și apreciere pentru tot ceea ce ați făcut pentru acești copii minunați. Munca de dascăl nu se sfârșește la ușa clasei, o știm cu toții. De aceea vă cer să fiți tot timpul la înălțimea profesiei pe care ați îmbrățișat-o, modele vii de urmat pentru copiii pe care îi avem în față.
Dragi părinți, vă felicit pentru strădania de a crește niște copii frumoși sufletește. Știm că nu v-a fost ușor. În meseria dumneavoastră nu aveți cum să vă luați concediu...”
Am citat-o pe doamna director, profesor drd. Adelina Iacob.
Mesaje de felicitare și încurajare le-au fost adresate absolvenților și de către dna director adjunct, prof. Ramona Lucaciu și consilierul educativ, prof. Zoia Ciogu, iar grupul vocal al școlii, condus de dl prof. Kulcsar Arpad, a încins atmosfera cu câteva serenade!
În a VIII-a D – clasa dlui prof. Radu Hora
După pozele de grup, dna Cornelia Bulzan și dl profesor diriginte Radu Hora ne-au invitat în sala de clasă a celor din a VIII-a D, copii silitori și bine educați după cum aveam să constatăm. Dl diriginte le-a înmânat carnetele de elev cu mediile generale invitându-i să le consulte, iar cei care au de făcut observații legate de corectitudinea calculării mediilor să le facă. I-a felicitat pentru rezultatele obținute: Diana Filimon – media 10 (și 9,86 în cei patru ani de gimnaziu), Czako Tamas – 9,88, Tabita Bălan – 9,83, trei elevi cu 9,80: Bouit Yasmina, Sebastian Căpuș și Gabriela Vereș...
Media generală a clasei este peste 9, iar absolvenții și-au orientat privirile optând pentru C.N. „Mihai Eminescu”, C.E. „Partenie Cosma”, Lic. T. „Lucian Blaga”...
Succes tuturor absolvenților, dar și dlui profesor diriginte Radu Hora!
Prietenii știu de ce! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Sunteți frumoși la suflet și vă doresc să rămâneți așa!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019