Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul județean al FE a devenit interjudețean, cu 30 de firme din Bihor și Cluj

Marți, la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea

Târgul județean al FE a devenit interjudețean, cu 30 de firme din Bihor și Cluj

Sala festivă a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea a găzduit, ieri (marți, 10 decembrie 2013), cea de-a IV-a ediție a Târgului județean al firmelor de exercițiu.

Nu mai puțin de 30 de firme de exercițiu din județele Bihor și Cluj și-au amenajat standurile și au făcut tranzacții ieri la Centrul de resurse din regiunea Nord-Vest: FEUnirea Center” de la Colegiul Tehnic „Unirea” Ștei (coordonată de prof. Cristian Vieru); două din Salonta, de la Liceul Tehnologic Nr. 1: „Secretele bunicii” și „Senera Gift”, (coordonate de prof. Rodica Buz, Mihaela Simionică și Florica Neaga); șase de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”: „Hobby” și „Bijou4U” (coordonate de prof. Mariana Bara), „Blue Europa” (prof. Camelia Pop), „Sweet Fantasy” (prof. Boros Izabella), „Baby Love” (prof. Rodica Tiutin) și „As Mob” (revenită în țară de la Târgul de la Bratislava - Slovacia, cu premiul II, ca și anul trecut, firmă de exercițiu coordonată de prof. Lucian Popa); una de la Lic. Teologic Romano-Catolic „Szent Laszlo” Oradea: „Bio Carpat” (prof. Albert Andrea); încă trei firme de exercițiu de la C.T. „M. Viteazul”: „Young Continental” (prof. Larisa Ile), „Hanul lui Viteazu’” (prof. Monica Runcan) și „Tour Star” (prof. Monica Marian); două de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși”: „Leo Trans” și „Leo Star” (coordonate de prof. Ioan Manea și Otilia Cadar, și însoțiți de dna director, prof. Daniela Vîlceanu); trei firme de exercițiu din Beiuș, de la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș”: „Happy Moments”, „Fire Clay Com” și „Nobilis Event” (coordonate de prof. Sorin Sabău, Claudia Florina Cighir și Mihaela Ramona Haneș); o firmă de exercițiu din Vadu Crișului, de la Colegiul Tehnic Nr. 1: Restaurant „D’ale Ardealului” (prof. Monica Ardelean-Negruț); patru de la Colegiul Tehnic „Andrei Șaguna”: „Adalexi” (prof. Simona Lăcătușu), „Codrii Vechi” (prof. Otilia Bogojel și maistru Virginia Ciurez), „Isis Style” (prof. Crișan Csilla) și „Șaguna Motors” (prof. Simona Negrean); șase firme de exercițiu de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”: „Teen Travel”, „Ca la mama acasă”, Pensiunea Sunset”, „Dolce Cabana”, „Think Pink” și „Life Moments Studio” (coordonate de prof. Adela Popuș, Anamaria Giurău, Manuela Chișvasi, Florentina Dicu, Ioana Boroș și Silvia Mateaș); precum și o firmă de exercițiu din Cluj-Napoca (județul Cluj): FE „Sunshine” de la Colegiul Tehnic „Napoca” (prof. coordonator Paul Șofron). Marii absenți au fost cei de la C.E. „Partenie Cosma” din Oradea!
Participare record la cea de-a IV-a ediție a Târgului județean al FE
Evenimentul nu a putut scăpa dlui inspector școlar Florian Mieluț, omniprezent la asemenea manifestări, care s-a alăturat conducerii colegiului gazdă, dlui director profesor dr. Ruben Filimon și dnei director adjunct prof. Simona Ardelean.
În deschiderea târgului, doamna profesor Mariana Bara, formator național, coordonator al Centrului de resurse din regiunea Nord-Vest, organizator principal al evenimentului, avea să anunțe o participare record la cea de-a IV-a ediție a Târgului județean al firmelor de exercițiu. „Noi suntem gazda acestui târg pentru că suntem Centru de resurse pentru firma de exercițiu pe regiunea Nord-Vest, respectiv județele Cluj și Bihor. Avem bucuria să anunțăm că avem o participare record anul acesta, 30 de firme din județele Bihor și Cluj, respectiv din municipiile Oradea și Cluj-Napoca”. Coordonatorul centrului a ambiționat firmele să lupte pentru a intra în topul național al FE, obținând titlul de Firmă de exercițiu Premium la sfârșitul anului școlar. În acest sens, „noi trebuie să punem accent pe tranzacții, să punem accent pe obținerea certificatelor marca de calitate. Am bucuria să vă anunț că din cele nouă certificate marca de calitate din județul Bihor, opt sunt prezente aici la târg: trei certificate deține firma „Hobby” SRL, două certificate deține firma „Bijou4U”, un certificat „Baby Love”, un certificat „Blue Europa” și un certificat firma „Unirea Center” din Ștei”, a spus dna prof. Mariana Bara.
 „Din profiturile voastre să sponsorizați firmele de exercițiu”
Salutând elevii și profesorii prezenți la târg, dl director Ruben Filimon le-a urat succes în tranzacții, dar și în carieră; să ajungă să conducă mari firme reale, iar din beneficiile obținute să ajute firmele de exercițiu să se dezvolte. „Dacă în urma acestor tranzacții, o să aveți beneficii majore, virtuale, vă doresc ca peste 2-3 ani, să auzim de voi la mari firme reale, și din profiturile voastre, să veniți să sponsorizați firmele de exercițiu ca să se poată dezvolta ca lumea”, a conchis dl director prof. dr. Ruben Filimon.
Colinde-colinde, e vremea colindelor!
Pentru ca cele câteva ore de târg să fie cât mai plăcute, iar atmosfera să încânte pe toată lumea, organizatorii au condimentat programul, la început, dar și pe parcurs, cu momente artistice, cuprinzând multe colinde, oferite în dar de membrii grupurilor de colindători de la C.T. „Mihai Viteazul” (coordonați de prof. Alina Cuș și Dana Botiș) și C.T. „Constantin Brâncuși”; moment folcloric: dansuri populare cu Ansamblul folcloric „Florile Bihorului”, al Palatului Copiilor și Elevilor”; moment instrumental de virtuozitate, cu elevii Vlad Bot, Ionuț Vaida, Mihuț Pintea și Prak Mădălin de la C.T. „M. Viteazul”; grupul vocal de colindători din a XII-a B, coordonat de prof. Sorin Suplecan, precum și soliștii: Emanuel Opre și Beniamin Surdan (XII B), Beniamin Șurlea (din a XI-a G).
„Pe toată durata târgului s-au derulat tranzacții între firmele participante, decontările lor (cu ordine de plată și achitarea pe platforma ROCT) se vor face ulterior la sediul firmelor de exercițiu. La finalul evenimentului, toate firmele s-au clasificat pe locul I, luând în considerare: tranzacțiile încheiate, prezentarea în PowerPoint a firmelor, cataloagele și ofertele, filmele și materialele promoționale prezentate, dar și atitudinea, comportamentul profesionist manifestat de reprezentanții firmelor de exercițiu. Felicităm elevii și profesorii coordonatori, mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Bihor pentru onoarea care ne-a făcut-o, iar conducerii colegiului nostru, pentru prezență și tot sprijinul acordat în organizarea târgului”, a declarat coordonatorul principal al târgului, doamna profesor Mariana Bara. Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târgul județean al FE a devenit interjudețean, cu 30 de firme din Bihor și Cluj.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020