Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

M.Ed.C.T. | Bacalaureatul-sesiunea august/septembrie 2007

August-septembrie

A doua sesiune a bacalaureatului


Elevii care au promovat ultima clasă de liceu și nu s-au prezentat în sesiunea din iulie, precum și cei care nu au trecut de una sau mai multe probe ale examenului de bacalaureat organizate în sesiunile de anterioare, încep luni, 18 august 2008, probele orale. ...citeste


 

Luni, 20 septembrie

Începe examenul de Bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2007


17.08.2007
Elevii care au promovat ultima clasă de liceu, indiferent de forma de învățământ, și care nu au trecut de una sau mai multe probe ale examenului de bacalaureat organizate în sesiunile anterioare, încep luni, 20 august 2007, probele orale.
Pentru sesiunea august - septembrie 2007 s-au înscris 40.852 de elevi, repartizați în 117 centre de examen. Lucrările candidaților la probele scrise vor fi evaluate în 51 de centre regionale. ...citeste


 

duminică, 27 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)