Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Inspectoratul Școlar Bihor | Astăzi, 16 iulie 2008, la concursul național unic de titularizare

Concursul de titularizare, din 16 iulie, afișarea rezultatelor

Patru note de 10, 742 peste 7 și 416 sub 5


Din cei 2.000 de candidați care s-au prezentat la nivelul județului Bihor la concursul național unic de titularizare în învățământul preuniversitar, doar 1.922 au ajuns să termine cu bine concursul, patru au fost eliminați, iar 74 au renunțat să-și mai bată capul... degeaba (iar la final, să se facă de râs, cu note de 1, 2, 3 și 4). ...citeste


 

Astăzi, 16 iulie 2008, la concursul național unic de titularizare

Din 2.000 de candidați, 66 s-au retras, iar 4 au fost eliminați


La nivelul județului Bihor, concursul național unic de titularizare în învățământul preuniversitar s-a desfășurat în opt centre de examen, organizate la colegiile naționale „Emanuil Gojdu” și „Mihai Eminescu”, colegiile tehnice „Constantin Brâncuși” și „Traian Vuia”, liceele teoretice „Onisifor Ghibu” și „Ady Endre”, Școala cu clasele I-VIII „Dacia” și Liceul Teologic Greco-Catolic....citeste


 

duminică, 27 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)