Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Palatul Copiilor și Elevilor Oradea | Pictorii noștri de aur au plecat la Sibiu

La Olimpiada de meșteșuguri artistice tradiționale de la Sibiu,

Florina, Ionuț și Andrei au obținut șase premii I


Titrații pictori de icoane ai profesorilor Gheorghe Costea și Radu Șușman, de la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea, au luat la Sibiu tot ce se putea lua: șase premii întâi.
Florina Mirela Pantea (Miss-a noastră) a obținut trei premii I, unul la olimpiadă și încă două cu icoana „Maica și Pruncul”, la concursul național „Icoana din sufletul copilului”. Raul Ionuț Murg s-a întors de la Sibiu cu două premii I, unul de la olimpiadă, iar celălalt de la concursul național (el remarcându-se prin tehnica metaloplastiei). Și cel de-al treilea component al echipajului, Andrei Paul, a obținut premiul I la etapa națională a Olimpiadei de meșteșuguri artistice tradiționale desfășurată la Sibiu, în perioada 20 - 26 august 2009....citeste


 

Florina, Ionuț și Andrei au plecat, joi, la națională

Pictorii noștri de aur au plecat la Sibiu... tot pentru aur!


Unde dai și unde crapă, vorba aceea!
Joi (20 august 2009), trecând pe la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea, aveam să-i cunosc pe cei mai grozavi pictori ai palatului, care se pregăteau să plece la Sibiu, la Concursul național de meșteșuguri artistice populare....citeste


 

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.